У Києві відбудеться 5-й Національний Жіночий Форум з ВІЛ та СНІД

15-17 жовтня, у Києві, пройде Національний Жіночий форум з ВІЛ та СНІД з міжнародною участю. Це вже п’ятий Форум, який проводить БО “Позитивні жінки”. Щороку він збирає близько 70 осіб – це активістки та активісти, які працюють у сфері ВІЛ та гендерної рівності, міжнародні фахівці, правозахисники.

Місце проведення Форуму:  м. Київ,  вул. Госпітальна 4, Premier Hotel Rus.

Послання цьогорічного Форуму: “Ми більше, ніж пацієнтки”.

Метою Форуму є активізація ролі жінок у формуванні національної політики і стратегій у відповідних заходах щодо ВІЛ, гендерної рівності та протидії насильству.

Основні завдання заходу:

  1. Створити платформу для актуалізації проблем та потреб жінок поза біомедичної сфери, а саме прав людини та значущої участі жінок у відповіді на епідемію і досягненні гендерної рівності.
  2. Вивчити приклади та обмінятися досвідом надання послуг, мобілізації, мережевої взаємодії, проведення кампаній та формування порядку денного в політичних процесах.
  3. Надати та покращити знання та навички в питаннях сексуальності, просування культури активної згоди та ідей фемінізму.
  4. Надихнути та зміцнити потенціал активісток, сформувати команду для впровадження адвокаційних цілей/пріоритетів організації; сформулювати пріоритети жінок у їх різноманітності, окреслити перспективи розвитку БО «Позитивні жінки» на 2020 рік.

Про наші попередні Форуми:
Перший: https://cutt.ly/ywPgDNw
Другий: https://cutt.ly/LwPgFHn
Третій: https://cutt.ly/TwPgGdh
Четвертий: https://cutt.ly/bwPgGCp

Якщо ви бажаєте прийняти участь у Форумі, будь ласка, заповніть анкету до 13 вересня включно. Є можливість отримати повну або часткову стипендію для участі у заході, якщо передбачається внесок з вашого боку: щонайменше активна участь, обмін досвідом.

d

Welcome to Reina

Step into a true oasis of digital beauty we devised for your new beauty center, resort or spa website.

Monday to Friday Closed
Saturday Closed
Sunday Closed